Från kust till kust…

Söndags morgon i Borgholm…det stormar riktigt rejält… kanske dags att byta kust?

Min kompis plåtisen Malibu kom och fick en plats bredvid mig här på Borgholms ställplats, men efter några minuters resonerande… styrdes vi till motsatta kusten… till Kalmar.

Vi fick två fin fina ställplatser i solen och med vinden i ryggen på First camp Kalmar.

Det fick bli en solskenspromenad in till slottet och tillbaka.

Vilka hus, vilket fint område! Även campingen som sådan föll oss alla i smaken pga sin kuperade terräng och en känsla av naturnära istället för camping med husvagnar på rad. Eller kan det ha varit så att det inte var så fullt som på sommaren?

Troligen både ock. Även området mot stan var otroligt vackert och välplanerat.

Söndagen gick och det blev ännu en regnig natt och en förmiddag i stormarnas tecken. Men innan vidare färd skulle Alvin få sin långpromenad. Det blev en långgrunda runt Stensö, också ett otroligt vacker naturområde. Kung Vasas Sten hade placerats längst söderut… vi kommer troligen återvända vid något varmare väder.

Dags för färd västerut mot den lovade snöstormen som skulle gå från kust till kust, vilket gjorde att vi kunde vara helt säkra att möta det på vägen någonstans, så både målet och vägen dit hölls öppna…

Visst kom det snö och meddelanden om snöstormar via textmeddelanden på mobilen så jag rullande på längs 25an även om det var just vägen de inte tänkt att ta, men den verkade bäst idag med tanke på vädret.

Det tog sina timmar och jag tog min familj trots snö och flera kisspauser 🐕‍🦺, från kust till kust idag.

Jag tog min familj till deras ”fritidshus” område – Grötvikens ställplats.

De tycker om att stå här med mig då här finns allt de vill ha. Havet, naturen, vandringar, cykelturer, nära till stan (och vinden 🌬💨🌊💨 🙄😳😬). Idag tyvärr även kylan 🥶🧊💨

Det är väl svårt att säga emot om naturen men vi får väl se vad de säger om vindarna (stormarna och sömnen) och vädret imorgon 😬🙈😂

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Från kust till kust…

  1. Husisblogg skriver:

    Javisst har det blåst om våra knutar denna helg. Men är säker på att era ägare också klär sig bra, eller så bra det nu går efter blåst.
    Nu när du fått komma till den ”rätta” sidan av Sverige vet jag allt att mina ägare är lite avundsjuka. Tutar ni förbi ägarnas hemstad i bättre väder, och inte lika bråttom så vet jag att de kan bjuda på lite fika eller kvällsmat..😀.
    Allt gôtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s