Det var inte meningen denna helgen

Rubriken kunde varit… om båtarna skall stå på ställplatsen, så stäng den och informera på hemsidan 😡 eller… kunde inte pensionärerna åkt till spaniel istället för att stanna i Sverige 😬 eller… den där j…a Corona 🦠 eller …kan nån skjuta alla vild kaniner och harar som skiter överallt 💩…

Vi åkte norrut mot Göteborgs skärgård för att ta färjan ut till Öckerö/ Hönö.

Framme lagom till middag en torsdagkväll 😀 med en underbar solnedgång som färdsällskap. Men en timme senare hade vi försökt få plats både på Hönö (vårt mål) och på Öckerö ställplatser. Båtar, båtar, båtar och husbilar i överflöd. 😝

Middag vid Torslanda burger king 🙈 Dessutom i sista stund för ägarna och hunden var alla lika griniga…

Jag styrdes söderut… och som tur var stannade vi inte hemmavid utan fortsatte, för morgonens utsikt och den krispiga morgon promenaden gjorde hela helgen! Och en homeoffice dag i en båthamn med utsikt är ju aldrig fel.

Grötvik är en favorit för oss och tydligen har ställplatsens rykte nått fler för även här blev det fullt under sen fredagskväll och lördagsmorgonen eller så hade fler samma problem som vi. Att allt annat var fullt.

Även här har de flesta båtar tagits upp på land men här ställs de inte på ställplatsen utan på andra sidan eller i folks trädgårdar.

Alvin njöt av att få komma ut på äventyr igen och testade sina gränser. Han är lite väl tuff ibland för sin ålder och i nästa stund kan en fotboll vara livsfarlig.

Harskiten kunde han dock ha lämnat därhän 💩🥺🤢 Det blev för mycket av det goda och magen blev därefter.

Det blev en korthelg för mig och min familj och avslutningen av den… blev på flygstadens parkering. Apoteket för magtabletter till hunden, Ica maxi för ris till hunden… thairestaurangen för lunchmat till ägarna… jaja tur det kommer nya helger.

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det var inte meningen denna helgen

  1. Husisblogg skriver:

    Oj, ingen kan iaf säga att ni inte har haft en händelserik helg. Tur att mina ägare inte styrde kosan till Halmstad, fast å andra sidan även Kalmar var översvämmat med husbilar på alla möjliga parkeringar.

  2. Kors och Tvärs skriver:

    Ajaj att äta sånt är inte nyttigt för små vovve-magar. Hoppas ni får en lite mysigare helg snart istället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s