En “utlands”helg i apelviken

Helgen närmare sig med stormsteg och velandet påbörjades…

Hönö…Marstrand…Tidaholm…Varberg… Acsi vann och det blev en helg på Apelvikens camping.

Det är förståeligt att folk väljer att bo på camping under sin semester när man väljer en camping som apelviken. Här finns ALLT som man kan behöva en semester. Havsbad, poolbad, stad och natur. Restauranger på campingen och i stan. Mm mm mm.

Vi fick en perfekt husbilsplats som passade mig och valpen som hand i handsken.

Lördagen gick i unghund, valp, babies tecken, då ägarnas döttrar kom på besök.

Den lille ”dörrmattan” blev tokig när ett åriga busiga ”kusinen” staffen kom på besök.

Det blev långpromenad där valpen fick bäras från och till. Men då han var så uppe i varv för besöket, hoppade han ur husses famn och landade på nosen, med blodvite som resultat. 🥺😰 Riktigt rädda blev de människorna och efter det var valpen nästan för lugn…såpass att det t.o.m. gick att fota dem ihop sittandes…så han fick vila sig resterande dagen utan bus.

Det blev också trevligt besök hos Brittas för middag under helgen med våra husbilsresor ägare dit hundarna fick följa med. Ägarinnan kallade hundarna för salt och peppar och de lyckades på den korta stunden bli riktigt goda vänner.

Ytterligare en helg är över och min ägarinna har inte haft tid att hjälpa mig med bloggandet pga besöken och valpen. Det är väl så det får vara nu ett tag…att min blogg uppdateras bara en gång per helg. Valpar och bebisar får ta sin tid ❤️ jag får ju ändå min tid ihop med dem.

Jo måste också kommentera detta med camping… det var nästan fullt när vi rullade in på torsdagseftermiddag för hemmakontor hos mig. Det var ingen annan än mina ägare som jobbade, vad gör folk…är alla pensionerade eller har de slutat jobba 😳 mycket väsen förde de runt sig i alla fall…det är ju det som mina ägare säger är baksidan av campingar…allt folk 😉😂😂😂😂😂😂

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En “utlands”helg i apelviken

 1. Husisblogg skriver:

  Ser ändå ut att varit en trevlig helg, med både hundar som kända människor.
  Undra om det är ACSI kortet som gör campingen så full vid denna årstiden?
  Allt gott!

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja säkert Acsi men normalt så är detta Oktoberfest helgen så många hade säkert bokat till det i förhoppningen att den skulle hållas. Men vi tror oxå att många av pensionärerna skulle normalt åkt söderut…

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Men hjälp va med folk så pass sent på säsongen. Och du vilken tur nosen inte blev mer skrubbad vid sin närkontakt med marken. Det finns mycket bus i de små liven. Och bebis – så klart det tar tid! Kär tid 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s