Snart semester och smått

Två arbetsdagar kvar (läs för henne, väldigt viktigt enligt honom som redan har semester🙄) men jag var färdigpackad och mina ägare skulle träffa vår blivande familjemedlem, så jag rullades söderut.

Det blev någon timme med valparna där en skall bli min lilla HB hund. 😍 Sedan hade hon bokat tid på Ullareds glasögonfabrik, två par progressiva varav ett par fotokromatiska och ett par rumsprogressiva i egen favoritbåge, synundersökning. Bara 6000kr! 😃 Hoppas detta blir bra! Normalt får man med sig glasögonen efter tre timma men pga Corona så skickas de hem efter en vecka eller när man vill därefter.

En hundbädd från det gula varuhuset med lite andra hundsaker köptes också in. Långt från så fullt som det brukar på parkeringen, men folk glömmer tyvärr allt vett när de ser låga prislappar…lite för mycket folk på vissa ställen i varuhuset enligt mina ägare. Eller kanske inte mycket folk egentligen men när fem personer skall passera varandra och alla skall bara…och gå alldeles intill…då ville mina ägare ut därifrån.

Det var redan nästan sovdax när vi rullade in på Ställplatsen. Tyst och lugnt, det blev en bra övernattning även om platsen inte är den charmigaste.

Tidigt på morgonen rullades jag vidare mot Halmstad. Hon behövde fortsatt ett hemmakontor så Halmstad citycamp var ett välvalt stopp för ändamålet.

Hon hade en lång arbetsdag framför sig så han kunde njuta av vädret och t.o.m. hinna ta en tupplur när hon hade sina långa globala möten.

Innan arbetsdagen startade på fredagen tog de sin dagliga morgon promenad. Så vackert! Promenaden gick mot staden och mer runt bostadsområdet på östra sidan. Tror de var riktigt förvånade när de råkade på Östras stenugnsbageri och deras shop strax bakom gamla busstationen. Det blev gott nybakat till frukost!

Halmstad har bjudit på en perfekt avslutning på de sista arbetsdagarna innan semestern.

Nu börjar sökandet efter solen 🙄😂 Men det skall vara Max 2 timmar från Varberg… varför då detta? Jo det är smått på gång och min ägarinna har lovat att stå standby för att hoppa in som förlossningsassistent om pappan inte släpps in på förlossningen av någon anledning… Så var är solen?

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snart semester och smått

 1. boihusbil skriver:

  Så spännande väntan både på valp och bebis. Skönt att kunna jobba från husbilen. Ha en skön semester!

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja väntan känns låååång, hoppas det förlänger semestern 😉 Bara babyn ankommer så rullar vi iväg och skall njuta av att vara på rull. Det är underbart att kunna byta ut hemmakontoret mot HB kontoret ibland nu när man inte kan byta det mot riktigt kontor. Ha det gott ni med!

 2. hjulhusliv skriver:

  Å vad roligt med två tillskott i familjen. Jag erbjöd mig också som standin gör pappan på min dotters förlossning och fick veta att det minsann fanns en kölista som jag kunde skriva upp mig på 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s