Annorlunda skärtorsdag

Ja vi hamnade ju i Åkulla, närmare bestämt Nya Åkulla Outdoor resort. Anläggningen har fått nya ägare och är just nu ganska mycket en byggarbetsplats, men helt utan störning för oss på ställplatsen. De bygger ett enplanshus-hotell med ett 15-tal rum samt en samlingssal för diverse aktiviteter såsom Yoga, kurser och teamövningar.

Mina ägare fick frågan om vad vi HB ägare skulle önska oss för aktiviteter och gissa om hon lämnade tips…😉 Vinprovning, ölprovning…whiskyprovning, flerrätters middagar, bruncher osv. 😂För vår del så är denna nya ställplatsen bortanför stora huset också ny och har ännu bättre utsikt än den gamla. Eller för vår del, för min del var ju hela platsen ny 😂 men min familj har varit här varje år med mina företrädare.

Men vandringslederna är inte nya för dem, så det var bara att välja en. En härlig April / vår känsla i luften idag gjorde att det blev den längsta rundan här som består av två leder, Flähultstigen och Yasjöstigen.

Områdets barnfamiljer har oxå varit i skogen eller är det Påskharen? 🤔Inte riktigt vårvarmt idag, vilket gjorde att de mörkaste skuggpartierna blev ganska kalla att vandra. Tillbaka hos mig blev det stolarna i lä och i solsken med kaffe och kaka.

Imorgon blir det nog än kallare, så då får väl alla klä på sig lite extra… Det är ju April.

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Annorlunda skärtorsdag

  1. Husisblogg skriver:

    Det är som ägarna säger ”dragarväder”. Jacka på, jacka av, jacka stängd, jacka öppen..😀.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s