Hej då och lycka till!

Min företrädare är nu till salu hos Bengt i Örkelljunga. Även jag flyttade till mina ägare från Bengt.

Så mycket roliga äventyr mina ägare har gjort med Challanger Sirius. De tackar min företrädare för åren som de haft tillsammans. Så nu säger vi hejdå på riktigt och önskar Challangers nya ägare lycka till på sina äventyr!

Jag är mina ägares tredje husbil eller som de säger Fritidshus på hjul. Challangern var den andra, men den första helintergrerade. Dessförinnan hade dem Hobby, som var denna bloggs första förvaltare och berättare.

Challangern har tagit min familj runt i europa och har alltid servat mina ägare på bästa sätt. De har alltid varit nöjda med min företrädare så det blev lite av en chock för alla, även dem själva när de bestämde sig för att byta sin HB till mig.

Men de förklarar det med en dröm om en Carthago som pensionärsfritidshus och jag råkade komma i deras väg…och det var kärlek vid första ögonkastet. ❤️

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hej då och lycka till!

 1. Husisblogg skriver:

  Hoppas er föregångare hittar nya ägare lika snabbt som min föregångare. Min föregångare hann knappt komma ut hos försäljarna innan det var nya ägare. Iofs en annan årstid..😀.
  Men visst är vi Carthago fina bilar som kan ta våra ägare på trevliga turer, långa som korta.
  Allt gott och så kanske vi syns på vägarna även under 2020.

 2. Roger Kamph skriver:

  Ang Chartagon så håller jag/vi med en underbar husbil. Vi är själva nya ägare (okt 2019), och ser fram i mot många många mil.
  Mvh
  MR Chartagon
  Marienett & Roger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s