Sirmione, Gardasjöns södra ände

Ännu en skön dag har lämnats bakom oss. Det har varit ömsom sol ömsom regn…

Vi kom till Sirmione Camper park runt lunchtid eftersom mina ägare ville ta ut det mesta från agricampeggion i Bardolino. 😊 Att vi hade bokat och betalat, det fanns det ingen anteckning om hos den gamle farbrorn i ‘receptionskuren’… Inte fullt förstod vi, bara kör och ta en plats. Min ägare letade febrilt efter kvittot från banken och mailet till dem. Han bara viftade iväg oss för att leta plats…

Visst fanns det platser längst bort men utan el och det hade vi ju redan betalt för så…min ägarinna trampade tillbaka till kuren och visade nu kvittot och fram kom en annan herre med koll på läget…här skall ni stå… vilken utsikt sedan…

Inte den charmigaste ställplats om man hamnar längst bak. Men helt ok! Jämförelsevis billig dessutom, 25 euro med el mot 45 i Bardolino och 30 i Torbole.

Gårdagens regn gjorde att min familj stannade hos mig och bara tog det lugnt ganska länge, sedan tog de cyklarna in till Sirmione för att träffa sina vänner.

Idag står samma sak på schemat, cykeltur till Sirmione.

Så jag får stå kvar här och njuta av utsikten och se på alla badande sommargäster…

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sirmione, Gardasjöns södra ände

  1. Husisblogg skriver:

    Här gäller det att spara på alla kvitton och mail. Hos mina ägare finns det i den där speciella mappen ”semester 2019” 😀. Skönt att allt löste sig för er till slut iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s