Torbole – Riva del Garda

Idag skulle vi fortsatt vår färd men mina ägare fick en annan idé! De skulle ut på cykeltur och låta mig stå en dag till då de trivs på platsen. Morgonpromenaden gav oxå mersmak. Vattnet var helt stilla och så klart att man kunde se fiskarna och kunde nästan plockat dem med händerna.

Turen gick till Arco och runt ned till Riva del Garda. Håller man sig bara på cykelleden så är det en underbar och ganska bekväm tur, men tar man fel val 🙄 och hamnar i trafiken på landsvägen blir det strax knivigare 😳. Uppför med bilarna är inte såååå kul 😅 Lunch i Riva och en rundtur till i byn. Sen var det dax för kaffe hemma hos mig 😊Någon timme senare blev det middag i vår egen by, Torbole. Och en stunds ögon vila vid sjön innan de kom hem till mig igen. Nu regnar det som Yr har lovat och som det gjort nästan varje kväll / natt enligt grannarna här.

Imorgon måste vi vidare för nu har vi en bokad plats i Bardolino på en agri campeggegio.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Italien, På cykel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torbole – Riva del Garda

  1. Husisblogg skriver:

    Gardasjön var helt klart över förväntan för ägarna. Så härliga bilder ni bjuder på och ägarna känner igen sig helt i er beskrivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s