Norrut hela 25 km…till Eckernförde

Jag lovade ju att ta min familj till en favorit. Även om någon en gång sagt till dem att man aldrig skall återvända till samma plats fler gånger för då kanske man bara blir besviken. Så vill de ändå återvända hit, där de trivs i lugnet och i den mysiga staden. Så idag blev det lite utemys tills vindarna tog över. Promenad i staden för att se hur tomt det är utanför säsong, inte en enda satt ute i strandkorgstolarna för en fika.

Flytt på gång till översta våningen. Stora möbler och trångt i trappan? Hyr en lift så ordnar det sig. 😳😂Men helt tomt var det inte. En och annan var ute i solskenet för en shoppingtur. Även en del båtar har redan kommit i vattnet även om vindarna är alltför kalla för en skön seglats på havet. 😎

Ställplatsen är dessutom nästan full, så visst är det folk ute i alla fall i husbil 😉

Middagen fick Omni stå för idag. För kallt för grillning…🌬

Imorgon tror jag det blir cykeltur…

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Norrut hela 25 km…till Eckernförde

 1. Husisblogg skriver:

  Tror minsann jag känner igen både stad och ställplats. Tror också det var ni som gav mina ägare detta tips och det var en mysig stadskärna, även om det regnade en del då jag var där.

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Se trevligt ut där. Och så smart med termometern i omnia. Det har ju inte jag kommit på själv så nu åker min termometer ut i bilen. Tack!

  • tiaregndroppen skriver:

   Vi såg en omnia med termometer så vi testade med vanlig och sen köpte han en grilltermometer till lock, borrade upp lite i ett av hålen och satte tillhörande muttern på baksidan (insidan). Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s