Äntligen långledigt!

Fredagskväll och mina ägare skyndade sig hem från jobbet. Snabbt ombyte, sista sakerna i mina skåp och sen var vi på väg 😍Det blev många mil söderut på motorväg. Dudunk, dudunk, dudunk, på E6 genom Halland. Ibland tom värre än i östra Tyskland. 🙄En helt underbar solnedgång i väster. Inte många ute denna iskalla vårkväll. Bara två HB’n i Helsingborgshamn. 542kr med AutoBizz smart över till Danmark med 7,5m 4250kg HB, typ samma som Öresundsbron med brobizz, men vi gillar att variera oss, så vi har bägge. 😊

Byte av chaufför och väder 😳. Direkt efter att vi kommit till Köpenhamn kom regnet, därefter började det hagla och sedan kom snön. Resterande vägen ända till Tyskland var det blandat med regn, snö och hagel med kraftiga vindar och kallt 🥶 Värmen var på max. I puttgarden blev det besök på promen mitt i natten😅. (De var typ själva med fem sex andra och någon personal i kassan😂😂). Men vad gör man inte när vin källaren är tömd…

Utsikten i morse från ställplatsen i Heiligenhafen var inte så mycket mer tröstande…och inte på färden söderut idag heller. Fullt med snö längst vägen och helt plötsligt blev det helt grönt. 😳 Men fortvarande 2-4 c 😔

Men nu är vi i Lübeck där man kan gå inomhus och värma sig på Citti shoppingcenter 😬 antingen genom att tömma plånboken på pengar genom shopping eller nyttoshoppa för att fylla mitt kylskåp med mat. Efter Citti blev det city och ställplatsen vid Media Docks.

Imorgon rullar vi vidare mot nya äventyr ( och bättre väder?)

Vi ses imon 👋🏼

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Äntligen långledigt!

 1. Husisblogg skriver:

  Oj, nu verkar det som dina ägare tagit lite ledigt. Spännande att se vart de tar dig eller om det istället är du som bjuder ägarna på turen.
  Jag har äntligen fått titta ut och har mötts av hård vind där jag nu står parkerad.
  Kör försiktigt och njut av det underbara landet Tyskland!

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Så härligt att vara på rull igen. Ha en fin tur!

 3. Happy Campers skriver:

  Blir sugen att komma ut med husbilen nu när jag ser alla fina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s