Det är definitivt vår nu

Gårdagen var en molnig men vårligt varm dag som bjöd på cykeltur in till Varberg centrum längs havet. På torget märktes det att det är vår, mycket folk som strosade runt. Men det kan ju oxå varit pga att det var lönehelg med 20% rabatt i nästan varenda affär..😂

För mina och Adrians ägare blev det ett stopp på Harrys restaurang, lite shopping och grädde från Ica…innan det var dags för en cykeltur tillbaka i motvind och uppförsbacke med rödvin i benen. Ingen enkel match kan jag säga 🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♂️😂

Vissa andra flög tillbaka hem med hjälp av sina batteripack 😅😉En perfekt start på säsongen, annat kan man inte säga. Två lugna kvällar i gott sällskap, två goa nätter i mina sängar. Allt är testat och det som saknas har blivit nedskrivet inför påsken. Nu är vi klara för resten av 🚍säsongen!tom blå himmel fick vi, även om det är i kombination av hårda vaggande vindar 🙄 men det är väl det som är vår 😅

Nu kör vi! Säsongen är officiellt invigd för mig 🚍 och min familj 👫

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s