”Hemma” i Heiligenhafen

Nu kan vi snart inte komma längre norrut i Tyskland, i alla fall där vi är. Årets semester del ett avslutas i Heiligenhafen med ett stopp på några dagar bara för att ta ut allt ur god mat, dryck, badstränder och härlig atmosfär. Jag har fått en bra plats, mina ägare fick sin obligatoriska schnitzel igår (och en 15-tal myggbett på en kvart😳) så nu kan vi bara lata oss i några dagar innan hemfärd 😁Hon lekte med sina solglasögon igår ihop med kameran…himlen blev rosa i solglasögonen strax innan solnedgång så hon ville föreviga detta 🙄 De satt där och njöt av kvällen med fötterna i innersjön och såg på fåglarna och vattnet. Det blev en vacker solnedgång även igår kväll. 😍 Nu är vi nästan hemma på västkusten när solen går ned i havet 😍

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ”Hemma” i Heiligenhafen

  1. husisblogg skriver:

    Tack för att jag och ägarna fått följa er på resan! Njut sista dagarna i Tyskland innan ni beger er hemåt.

  2. FREEDOMtravel skriver:

    Schnitzeln ser ut att vara tillräckligt stor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s