Längs A1 i Tyskland…

Det rullade på bra i många timmar, vi tog en sen lunch paus och det rullade på igen tom genom alla motorvägsbyggen… tills Osnabrück 😳🙄

Klockan blev mer och mer, värmen steg inne hos mig, irritationen hängde tjock i luften. Dax att lufta mina ägare! 😬

Vi kröp fram till avfarten mellan alla lastbilar som låg i konvoj i höger körfält och slängde oss av mot byarna. Appen Promobil ställplats radar visade oss fram till första byn och ställplatserna där…fullt med badande småbilister… nästa ställplats… en gasthof som verkade ganska övergiven… jag fortsatte med henne vid ratten till nästa by och efter ett varv runt hittade vi dagens viloplats. Absolut inte den mest romantiska plats men säkert inte den sämsta heller, vi står gratis och det verkar ok lugnt…Vi skall ju bara lufta oss och sova 😉 och nära till A1 som skall ta oss mot Östersjökusten imorgon 😎

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Längs A1 i Tyskland…

  1. husisblogg skriver:

    Ibland kan ställplatserna vara bra om de är lugna, behöver ju inte alltid vara superfina om man bara ska sova. En god natts sömn sedan sätta sig i förarsätet och tillryggalägga lite mil. Ägarna kan tipsa om appen traffic.de som visar alla stopp längs med vägen. Kör lugnt!

  2. Anna / Boihusbil skriver:

    Hoppas ni sovit gott och kan rulla ut på A1 igen och fortsätta resan utvilade.

  3. Matts Torebring skriver:

    Själv har jag aldrig upplevt Tysklandstrafiken, som jag gjorde i år. Alla dessa gigantiska vägbyggen är förkrossande. På transportsträckor kör vi tills vi är trötta, ofta riktigt sent på kvällen. Då letar vi upp en plats bland mina tidigare yrkesbröder. Under 18 år på kontinenten, har vi nog nyttjat mindre än sex, sju ställplatser. Ha det gott norröver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s