Finalen i fotbolls VM

Det är ju favoriter i repris med lite tvist som gäller för mina ägare i år så vi for idag vidare från Tyskland till Frankrike och till Colmar i Alsace.Just idag råkar det vara final i fotbolls VM och Frankrike är med och spelar om guldet…det kan bara gå på ett sätt 😍🇫🇷hela byn förbereder inför denna årets händelse…dagen efter franska nationaldagen… vädret var inte det bästa, åskan mullrade någonstans bland bergen… 🌩…ni som följt oss i några år vet att mina ägare var i Mosel i Tyskland för fyra år sedan då Tyskland vann… så vad var oddsen att få vara med om det igen? Självklart var mina ägare säkra att de hade oddsen på sin sida 😉FRANKRIKE VANN!! Och hela stället kokade 😅😂

först vid 23 tiden verkade alla lugna ned sig trotts regnet som öste ned nästan direkt efter matchen 😳😂Men det stoppade inte alla glada och lyckliga fransmän 🤩🇫🇷Mina ägare hade en härlig första dag i Colmar med sina bilburna vänner och bland alla firande fransmän. Vad gör väl det då att de var blöta ända in i underkläderna när de kom cyklandes tillbaka till mig ikväll… 🙄😅😂

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Frankrike. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Finalen i fotbolls VM

  1. husisblogg skriver:

    Nu minns ägarna tillbaka på när de också var i Tyskland, i München senast när tyskarna vann. Ni har nu fått vara med om detta två gånger, då börjar det ju bli en vana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s