Tre länder och 48 km på cykel

Klockan 11:20 gick färjan från Lindau till Rohrschach i Schweiz, så det var bara för mina ägare att packa väskorna efter sin långa skönhetssömn och långfrukost och rulla nedför till Lindau hamn. För 37 euro fick de åka enkel väg med cyklarna till andra sidan av Bodensjön…frivilligt betalade dem för att få cykla hem nästan femtio kilometer 😳🙄Båtturen var skön och vacker, lite kaffe och vatten fylldes på för att orka cykla på i värmen. De startade i Schweiz och cyklade till Österrike.För varje mil stannade de och stretchade för att inte bli stela. Cykelturen gick lite upp och ned i Schweiz för att till största delen vara ganska platt i Österrike. Vackra landskap med natur av olika karaktär beroende på vart man tittade…Väl i Österrike blev det gulasch till lunch och svalkande bad ☀️😁Från Österrike var det ca en mil kvar hem, så en kaffe och en tårtbit för honom hanns oxå med…på teater caféet. 47,7 km senare var de åter hos mig för en god dusch, lite gott att äta från grillen och lite skön vila (för svanskotan för hennes del)…Nu har mina ägare hunnit återhämta sig från cykelturen och jag har blivit ”omplacerad” i Friedrichshafen för lite stadsvandring och shopping. (Hon hade av någon anledning bara fått med sig tre klänningar totalt🙄 övertrött kallas det 😳)Imorgon blir det nya äventyr igen…🤗

Detta inlägg publicerades i Österrike, En Challanger på väg, På cykel, Schweiz, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tre länder och 48 km på cykel

 1. husisblogg skriver:

  Härligt att hänga med på era äventyr på avstånd. Jag har ju bara med mig minicyklar i garaget så tveksamt om iaf min kvinnliga ägare gett sig ut på en sån tur som ni gjort idag. Men säkert ett häftigt äventyr och dina ägare fick vad bilderna visar se väldigt mycket.

  • tiaregndroppen skriver:

   Minicyklar hade inte varit att rekommendera på denna turen😱, dock hade många tyskar elcyklar🙄…och bra vaddering i rumpan var ett måste😬. Sen att svanskotan kändes som om den var av sista milen… den hade inget tekniskt kunnat fixa. 😂😂

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Det var en tuff cykeltur må jag säga!!! Bra jobbat! Fint ser det ut i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s