Vi blir fler och fler på de tyska vägarna

Äntligen semester! Och vi är på sommaräventyr 😎🚍

Fredag förmiddag och vi styrde mig söderut mot Helsingborg och färjeterminalen. Vägning fick jag genomlida strax utanför Helsingborg med resultat 4000kg exakt 😅 lite tillgodo ännu…vindarna ven och vi nådde nästa färja.

Vi är i Tyskland, solen skiner, detta måste betyda veckor av semester 😎men varför blåser det så förbaskat🙄? Hela jag skakar och gungar med vindarna och åt andra hållet med de tyska motorvägarna 😅😂Ett femtiotal mil avklarade och sju timmar avverkade och vi är framme i Lübeck. Eftersom vi bara skulle sova så valde vi den stadsnära parkeringen/ställplatsen. Fullt 😳 och ännu en plats var öppnad och full, men vi klämde in oss vid huset. Mina ägare gav sig av på en kvällspromenad och tänkte kanske ta en bit mat på vägen. Mmm 🙄 det var både fotboll på tv och mat som stoppade dem i stan.

En natts sömn och vi var på väg igen…

Varför är det så fullt på de tyska vägarna? Ses imon… (då berättar jag om lördag😉)

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Vi blir fler och fler på de tyska vägarna

 1. Matts Torebring skriver:

  De största tyska vägarna är en katastrof detta år. Det ena vägarbetet avlöser det andra. Det är inte hållbart längre. Två planerade resdagar för oss, blev tre och en halv dag, allt på grund av trafiken.
  Ha en go resa.

  • tiaregndroppen skriver:

   Vi tyckte redan förra året att trafiken blivit hårdare även i Tyskland. Vägarbeten har vi tyvärr stött på varje år på våra resor i Tyskland. När sen alla turister och nu dessutom tyskarna börjar ha `bara jag kommer fram` mentalitet så blir det ju jobbigt för alla.

 2. husisblogg skriver:

  Kanske tur att jag enbart stannade i de norra delarna förra året. Detta år blir det troligen också de norra delarna, efter att ha avverkat Polens riviera.
  Ha en riktigt god tur så följer vi er på avstånd

 3. FREEDOMtravel skriver:

  En del köer råkade vi ut för i Tyskland … Nu har vi lämnat Tyskland och rullat in i Tjeckien! Trevlig resa!

 4. ReiseLinda skriver:

  Vi har varit i Tyskland i två och en halv månad nu och haft jättefly med trafiken. Nån månad kvar och nu blrjar semestertiderna här också, så vi får se hur det utvecklar sig!

 5. Kors och Tvärs skriver:

  Ja nog är det trångt
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s