På camping, igen?

Vad gör vi på en camping igen? Förlåt alla föräldrar men vi får allergiska utslag av alla barn som springer vind för våg utan att någon har koll på dem. 😳 Dessutom så har de någon slags elskotrar här som ser ut som extremt stora sparkcyklar och som går i 30-40 km/h 🙄 och som ungarna lånar/hyr och kör runt på området helt vilt…😨😱

vi har alltså hamnat på camping igen 😳 närmare bestämt på Hagöns camping i Halmstad. Mina ägare hade en campingcheck kvar som går ut om en månad så varför inte utnyttja den… (fast de ångrar sig nog just nu)

Men området är vacker att promenera på. Ljudet från motorvägen däremot kunde man vara utan…och stranden är helt underbar, dock fick vi molnen hit från Skåne så nu har solen gjort sitt för en stund. Skönt tycker min ägarinna, nu kan man andas igen, de har ändå lovat sol hela nästa vecka 😁och till sist mitt diabildsfönster som idag är täckt med myggnät för att slippa få in alla flugor… Imorgon skall min familj äta på Heagårds skafferi…

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till På camping, igen?

 1. husisblogg skriver:

  Ja tänk vad ställplatser är bra, bara man får en plats..
  Får nog be mina ägare kika på det där med campingcheckar, vad det nu är för något

 2. Ja du…. håller med helt och fullt! Mikael har varit ute och sagt till ongar två gånger som tyckte vi hade en fotbollsplan här utanför…. 🙄
  Håller med husisblogg; ställplatser e bäst – bara man får plats….😳

 3. Anna / Boihusbil skriver:

  Vi har ännu bara stått på camping en gång och det var riktigt bra och lugnt på Läckö camping. Kanske det blir igen imorgon, vill gärna boa in mig lite nu i värmen. Ta ut markisen, mattan och njuta av att stå still.

 4. Matts Torebring skriver:

  Campingar i Sverige är inte riktigt vår grej heller…

 5. I helgen bodde vi också på camping eftersom vi skulle ha med ett barnbarn. Vårt störande moment var 7 hundar som skällde så fort de fick se vår Chivas. Annars var det lugnt på barnfronten på Mössebergs Camping.

 6. Kors och Tvärs skriver:

  Det är inte kul när ungarna ska fara fram som små huliganer – oavsett om det är camping eller ställplats. Smart med myggnät vid lilla fönstret – är det med Kardborrefäste?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s