Sätter Kungsbacka på kartan

Idag var det dags för en vacker dag på vår egna västkust. Istället för att se på löptävlingen Göteborgsvarvet valde min familj en dag i Kungsbacka. Tyvärr är ställplatsen vid sportcentrum stängd pga bygge av ny simhall men det finns andra platser i kommunen…återkommer till det. Dagen började med en promenad från centrum till Hede Outlet för lite shopping. Efter någon timme ville mina ägare tillbaka mot centrum men de ville utforska lite på vägen. En härlig grusväg för cyklister och gående lägst Kungsbackaån. Den går hela vägen från Hede till centrum (börjar vid Willys i Hede). En vacker och lugn dag för en långpromenad 😎 Kan ju vara så att alla andra var i Göteborg och sprang eller vid havet… Min familj ville undvika storstaden just denna helgen. så det blev att slita på sulor i en så där 13km i denna vackra natur. ett hav av körsbärsblommor vid stadshuset, lite mera shopping i centrum. Sedan var det dax för lunch på torget. Lika lugnt här…nästan öde. Det fick bli asiatiskt…efterrätten fick de hos mig med kaffe och till kvällen intogs en massa god mat med sangria…och så var det, det där med ställplatser… det finns en i Lerkil, men det blir för långt från stan…det finns även en vid Tjolöholms slott, ett vackert område att besöka med mycket fin natur, men även det för långt från stan. Tyvärr så får man antingen känna någon att besöka (som jag) eller så får man ta saken i egna händer. En dagsvisit och sedan till Tjolöholm eller Lerkil över natten…

Ha en god helg alla vänner där ute och till alla er som sprang, stark jobbat i värmen!!😅😎

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sätter Kungsbacka på kartan

 1. husisblogg skriver:

  Oj, har hela Kungsbacka flytt mot Göteborg denna helg.
  Mina ägare trivs annars i Göteborg och är så imponerande av alla löpare.

 2. Ja vilket väder vi fick igår!!! Kungsbacka är trevligt men har som du säger inga roliga ställplatser….

  • tiaregndroppen skriver:

   Visst är det tråkigt att en stad som Kungsbacka med närheten till Gbg och med rolig shopping😜 och dessutom ett shoppingcentrum som fått pris🤩, inte kan hitta en bra ställplats. Den som fanns låg precis intill tågspåret, kanske inte så romantiskt🙄…

 3. Kors och Tvärs skriver:

  Det verkar allt lite öde så du har nog rätt i att ”alla” är i Göteborg. Skönt för er som slapp trängas men visst är det tokigt att det inte finns nån ställplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s