En tidig sommardag i Heiligenhafen

Vilken underbar dag vi fick! Solen sken och alla njöt av det fina vädret. 😁Mina ägare tog cyklarna runt sjön för att röra på sig lite och för att de skulle äta lunch med vännerna i stan. Man kan cykla och gå runt sjön och det är det många som gör då det bara är ca 4,5 km runt. Sedan finns det möjlighet att ta sig lite längre åt båda hållen från ställplatsen och det har de tänkt sig att prova på någon av dagarna. Nere i småbåtshamnen och i båthamnen finns massor av små butiker och restauranger. Någonstans där skulle de möta upp vännerna…

Men först tog de en liten runda inne i stan, parkerade cyklarna vid Sky för att handla lite mat innan hemgång tillbaka till mig. Sky hade öppet även om det var en helgdag även här. Det blev fisk till lunch som hon så gärna vill ha. Gott och billigt, synd att det är så mycket dyrare på västkusten där det faktiskt borde finnas lika mycket fisk som här…Lite fönstershoppande hann de oxå med 😳🙄 innan de cyklade tillbaka till mig. Ut med kaffe och stolar och då blev det mörkläggning på himlen…så kvällen fick återigen bli inne hos en av oss HB’n.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En tidig sommardag i Heiligenhafen

  1. Aj då, regn e ju inte kul! Det har inte kommit hit än, och verkar faktiskt, enligt YR, stanna på fastlandet – vilket vi hoppas 😊. Hoppas ni får en härlig helg i solen 😊🔆😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s