Kristiflygare planering pågår

Jag fick stanna hemma från alla våräventyr denna helg då det är stora dotterns födelsedag imorgon. Min familj har använt denna fina vårdag till trädgårdsarbete. 10 ölandstok har grävts upp och rabatten under har rensats. Ogräs runt om på tomten har ryckts upp…så nu är tomten färdig för våren och min familj kan lägga helgerna på härliga äventyr med mig. 😁Han skall bara tvätta plattorna rena från mossa och hon skall packa in kläder hos mig sedan är vi klara för långhelg. Kristiflygare kommer troligen gå i tyska tecken…

Kanske behöver jag fyllas med lite mer än så…lite vatten, frukostmat och annat gott. 😉

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kristiflygare planering pågår

 1. husisblogg skriver:

  Dessa måsten som våra ägare har i sina trädgårdar. Förra helgen fick jag stå hemma och nu var det din tur. Men nu kan väl inte våra ägare skylla på det längre..😉.
  Överger ni Danmark denna gång för Tyskland? Men ni kanske tar en liten svängom även i Danmark..
  Själv vet jag vart jag ska ta vägen nästa vecka, och för min del blir det långhelg, onsdag till söndag.

  • tiaregndroppen skriver:

   Man vet aldrig vart man hamnar då vädret styr vart målet blir. Alla våra vårhelger har gått till DK men nu låter det som om DE lockar mina HB vänner…😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s