Det är kul med nya äventyr…

…men inte med fulla, skräliga, stökiga husvagnsgrannar som kommer ned på fredagskvällen och öppnar groggen direkt och håller på i sitt utetällt tillsammans med andra helgfestare ända till två på natten. När de dessutom fortsätter på samma vis på lördagskvällen till sent inpå natten vill man bara hänga sig på tutan vid sextiden på morgonen innan solen ens gott upp. Men troligen hade de inte vaknat uta jag hade då bara väckt alla andra på campingen. 

Det är dessutom trist när halva campingområdet blir till festområde där man vandrar runt med öl och vinglas i handen och visar upp sina husvagnar. Hade de bara varit fräscha… men att behöva gå på toaletten och hålla sig för näsan pga spritstanken redan vid femtiden på kvällen och att sen behöva hålla igen öronen pga språket och blunda för beteendet. Då rann bägaren över. Hit kommer inte vi igen!!! 😖😫

Gud vad jag klagar och det gör jag inte ofta, men när en härlig helg får besk eftersmak av helgfylla så bara måste jag pysa över liiiite. 🤢

Ulricehamn var en jättemysig liten stad, väl värt ett besök eller två. På sommaren säkert en sommaridyll dessutom! 

Önskar er alla en härlig höstvecka!! 😁🍁🍂

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är kul med nya äventyr…

 1. husisblogg skriver:

  Vad tråkigt att dina ägare fått uppleva ett sådant stök. Som tur är det inte ofta ägarna får stå ut med sådant beteende, men likväl lika tråkigt och irriterande när det sker.

 2. Eva Ferngren-Rosell skriver:

  Ulricehamn är jättemysigt; vi bor bara 25 k söder om Ulricehamn. Tråkigt att campingen är så dålig; vi har aldrig campat där, men det blir nog tyvärr ofta så på campingar med många långliggare; det är i alla fall vår erfarenhet. Hoppas det finns plats på ställplatsen nästa gång och som ett tips; det brukar stå husbilar på alla de andra parkeringarna också, inte bara på de sex markerade ställplatserna! Det finns också en grusplan en liten bit söderut (precis vid en elladd-station); inte lika mysigt, men också nära centrum. Dessutom finns det ytterligare en camping precis söder om stan; Skottek (tror att ni låg på Prångens camping i helgen?). Det kan nog vara ca 2 km på fin cykelväg utmed sjön in till centrum. Har aldrig campat där heller, men det kan ju vara värt att testa någon gång! Lev väl!

  • tiaregndroppen skriver:

   Tack för de tipsen! Kan vara värt att testa andra sidan sjön nästa gång då. Ja du har rätt det var långliggare som satt bredvid oss hela natten och ett annat gäng strax bortanför som dessutom tagit dit alla sina husvagnsvänner 😫 Vi var o kollade in grusplanen också men där stod ett antal halvskumma bilar så därav valet, campingen… 🤗

 3. Matts Torebring skriver:

  Campingen har alltid sett lite smått sunkig ut, de många gånger vi kört förbi, på väg till Göteborg. Jag har aldrig önskat att bo där. En sunkig camping drar till sig de campare som du beskriver. Det är bara såååå sorgligt att höra och som ni fått uppleva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s