Halmstad en gråmulen dag…

En gråmulen dag…Då tar man sig en vilodag eller så tar man en långpromenad på Prins Bertils stig. Så tänkte i alla fall mina ägare idag. 😁 Och de valde…

Prins Bertils stig. 😄

Detta är ett paradis för dem som gillar natur, promenader, cykla, havet och skogen…vi kunde nog ha ätit vegetariskt eller fått ont i magen…😝😳…men jag är lyckligt lottad då mina ägare inte var sugna på att rensa svamp idag. 😅 För svamp hittade de i massor och av alla de sorter. 🙄 En del helt säkert inte så nyttiga att äta. 😬


Istället ville de fortsätta sin promenad mot Tylösand. 


Prins Bertil stig går hela vägen från stan till Tylösand och lite till. Idag tog mina ägare delen längs västra stranden nästan upp till Grötvik förbi brottet, alltså utebadet och upp till Ica för att inhandla frukost och picknick lunch. 


Efter lunchen på stranden tog de samma väg tillbaka hit till småbåtshamnen för att lämna frukosten hos mig och fortsatte ännu en bit fast nu mot centrum. 


Där de på vägen tog sig en kaffe vid Nissan på café Söder familjen för att samtidigt se på aktiviteterna längs Nissan. På andra sidan ån Nissa finns city camp som är Halmstads city ställplats. 

Nu sitter vi här och min familj ser på film och jag lyssnar på regnet som strilar på taket. Ännu en helg börjar dra sig mot slutet eller vi har ju även morgondagen kvar av helgen men jag tror att vädret styr hem oss för lite hushållsarbeten. 😳 Om nu det kan vara viktigare än att vara ute med mig. 🙄

PS. Vi ses väl på Elmia! Och häng på oktoberfestutmaningen mina ägare gett er DS.  😜😅😉

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Halmstad en gråmulen dag…

 1. husisblogg skriver:

  Jag måste verkligen tjata på mina ägare, jag vill se och uppleva Halmstad. Verkar vara en mysig stad med en del att göra runtomkring. Får hoppas att vi ses på Elmia, men kunde inte läsa raden efter..😉

  • tiaregndroppen skriver:

   Nu när småbåtshamnen fixat fler platser så behöver man inte komma till eftermiddags fikat som tidigare, då är det värt att chansa att få plats en fredag. En rutig skjorta och en klänning och förkläde har nog tom dina ägare 😉

 2. Matts Torebring skriver:

  Jag behöver nog komma åter och få ett positivt minne av staden. Mitt mest tragiska minne av Hamstad är, från min tradartid på 70- talet. Jag kom till Halmstad Stålrör kl. kvart i fyra en eftermiddag och möttes av svaret: ”Kom tillbaka kl. sju i morgon”. Vad gör man i en en lastbil under femton timmar, svett, smutsig och hungrig?

 3. FREEDOMtravel skriver:

  Fina bilder! Halmstad och Tylösand är hemma för mig. Alla mina släktingar kommer från Halmstad och mamma har sommarstuga i Tylösand. Tyvärr missar vi Elmia i år …

 4. Kors och Tvärs skriver:

  Fint ändå fast det var gråmulet. Hoppas på skapligt väder i Varberg i morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s