Den lille bye…

Efter en skön natt i lugna Vordingborg styrdes jag redan innan frukost mot den danske huvudstaden. Mina ägare hade läst att det skulle vara bra väder där…

Vet inte om man skall säga att det var bra väder…men det var uppehåll och sommarvarmt. 

Jag lämnades vid city camp’s nya adress, då chefen där sa att jag kunde stå hela dagen på utsidan av grindarna och mina ägare kunde ge sig till byn och de skulle få veta efter 18 om vi skulle få en plats. Så jag fick en dags gratis parkering 😂

Så här har jag stått medans de har strosat runt bland turister och ortsbor. Inga cyklar idag, de skulle ju bara till byn. 😂Vädergudarna fick rätt idag igen, regn från 18:00. Vi var samlade och det var dax för lite te så regnet störde ingen och vi fick en plats efter fikat, så nu står vi här till imorgon eftermiddag då det är dax för att åka sista biten hem… och sen var ordningen återställd till endast helg utflykter. 

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den lille bye…

  1. husisblogg skriver:

    Det har varit trevligt att följa er på denna färden också. Köpenhamn har jag inte fått äran att besöka, men däremot tar ägarna tåget till den staden ibland för att njuta b la njuta av atmosfären och restaurangerna i Nyhavn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s