Kusten vi kommer att sakna

Då börjar det bli dax för oss att dra oss norrut för att hinna landa hemma innan mina ägare skall börja jobba efter fem-sexveckors frånvaro. För veckan vi var hemma mitt i kan man nog inte räkna som att de fått ordning på livet hemma och hemmet eftersom arbetet och jag var i fokus den veckan. Så nu börjar det bli dax för lite ordning och reda eftersom hösten kommer att bjuda på goa HB helger och då behöver ju hemmet hinna få ett litet handtag innan hösten kommer…😳Men att åka från denna ställplatsen och vädret vi haft de två senaste dagarna blir svårt. 20 C på förmiddagen och 27 C på eftermiddagen eller som igår 27-28 C hela dagen och runt 22 C i natt… Ställplatsen har varit kanon med stora gräsytor och lugnt läge jämfört med på vägen söderut när vi stod i stan och hörde hur fraktfartyget körde runt i ”bassängen” 22-23:45 tiden…idag har mina ägare sett till att dra ut det sista ur sommaren, alla viktiga ingredienser på en och samma dag 😍Dessutom fick de pratat med en massa trevliga svenskar idag som kommit med Birka cruises kryssning hit över dan. 

De två senaste veckorna överträffar den första semestern med råge kanske mycket beroende på vädret men även faktiskt på ställplatserna och maten. Annars brukar min familj vara mycket nöjda med de tyska ställplatserna men vi har tyvärr lyckats testa de minde roliga på första delen av semestern…

Några dagar kvar och sen är vi hemma igen 😮

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Kusten vi kommer att sakna

 1. pkjellsson skriver:

  Ja det var trevligt med en svensk kryssningsbåt när vi kom in i morse. Nu börjar man få lite hemlängtan och ge sig ut med husbilen igen.

 2. husisblogg skriver:

  Vad gott att dina ägare fått njuta av sol och varmt väder den senaste tiden. Då blir deras batterier också laddade inför sensommaren i Sverige

 3. Matts Torebring skriver:

  Välkomna hem. Nu har ni härliga minnen, för lång tid framöver att glädjas över.

  • tiaregndroppen skriver:

   Tack Matts, ja det är alla dessa minnen man skall plocka fram i vintermörkret. Känns helt ok faktiskt att vara på väg hem och till vardagen 😁. Ordning o reda…rutiner och struktur…känns som vi haft nog av, vad gör vi idag för tillfället. Måste varit bra semester. 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s