Rostock shopping

Idag skulle regnet underhålla oss hela dagen så min familj hade valt Rostock som shopping dag. Och jag kan lova att de shoppade…

Efter frukost kom min kompis Dethleffs från sin semester resa ikapp oss och vi ställde oss tillsammans för att kunna umgås. Lite kaffe och hemmagjord (lagad hos mig i cobben i en gryta på eftervärmen) hallonpaj senare cyklade våra ägare hela 1,2 km in till stan tillsammans 😬😂och där gick de hela dagen och shoppade…skor, byxor, kavaj, linnen, skjortor och toppar… det var många kassar de kom hem med senare på eftermiddagen. Men de hade oxå besökt hamnen och Hansa sail med tivoli och tallships. 

De hade turen på sin sida för de hann tom cykla en extra runda till mataffären 2 km bort innan det började regna. Sedan har de suttit här hos oss hela kvällen för vem vill ut i regnet när man sitta hos sina HB’n och umgås? 😁

Imorgon går vi på tur igen…

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s