Eckernförde ännu en favorit

Tänk att man kan ha så många favorit platser här på jorden. 😍 Tillsammans med min familj har jag fått upptäcka många nya platser och återkomma till många av deras favoriter i sommar. Vi har det bra som kan rulla runt så här från stad till by som vi vill. Dagens besök blev ännu en familjefavorit, Eckernförde. 

Ställplatsen är grön och fräsch och faller många i smaken. 

Mina ägare tog sig en bokdag i solskenet idag, så jag fick stå för maten…det blev omniugns-pizza. 😛 Kanske en aning för fylld denna gången men så går det när man skall tömma lite i kylen och tar både tomatsås och créme fraiche…

Men nu har de ju lunch även imorgon 😂 för kvällsmaten tog de på stan…

Första bilden på molnen är inte fylld med små flugor utan det ör himlen full av fiskmåsar på jakt efter flygfän som svärmade när solen fått värma upp luften någon timme…

Mina ägare gav sig av till stan ca 500 m härifrån för att fönstershoppa på gågatorna, se på båtarna i hamnen och för att ta sig en vinprovning hos lokala weingut’en. Nöjda över dagen åt de på A Taverna på italienskt vis (tyskarna har en försmak till italienska restauranger, de finns i överflöd) och kom sedan hem till mig med beslutet att om det inte ösregnar imorgon, så blir vi kvar en dag till här innan vi drar mot Sverige. 

Till sist så testar vi en ny app som vår vän Nillan har börjat använda, den är ju såååååå kul 😛🙃😜. Tack Nillan för att du delade med dig!! 😁

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Eckernförde ännu en favorit

  1. husisblogg skriver:

    Spännande, mina ägare sa att om vädret höll i sig så planerade de Eckernforde imorgon efter deras konstiga planering till Flensburg. Förstår inte riktigt vad som är så viktigt i just den staden..😉

  2. Nilla - Våra husbilsresor skriver:

    Var så god ☺️☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s