Vårryktena går…

Fortvarande vinter här på västkusten. Igår snöade det ordentligt och ihop med vindarna blev det typiskt västkustväder med vertikalt snöande. 🙄

Förra helgen var det Göteborgsbesök utan mig…Lena PH fick nöjet 😉

Nästa helg skall min familj ta med sig cyklarna ut på tur har de sagt, dax att damma av cykelbaken 😂 eller var det cykelsadeln 🤔🙄. Ja ja, de skall i alla fall påbörja våraktiviteterna. 

Helgen efter skall mitt täcke av (om hon får bestämma) eller i alla fall så skall mina skåp börjas iordningställas. Hon skall i lugn och ro börja planera vart alla sakerna skall ha sin plats. Det hanns ju inte riktigt med i höstas då jag kom in i familjen på slutet av säsongen. 

Har även hört att påsken blir en hel veckas tur om de får ledigt från jobb…

Önskelistan för vart vårturerna skall gå börjar bli låååång… Isaberg, Halmstad, Köpenhamn, Båstad, Danmark, Danmark, sa jag Danmark 😉😅 Vi skall återfå ordningen på hennes nerver vad gäller att åka över Öresundsbron och Stora Bält (där de förra året hade en skräckfärd en stormig dag under midsommarhelgen). 

Igår körde de förbi en ”ny ställplats” i Göteborg vid sitt besök hos ena dottern (det vita gryniga är faktiskt snöstorm😉)…inte så romantiskt faktiskt, precis vid tysklandsterminalen bredvid alla övernattande långtradare och strax bakom motorvägen… Synd att Göteborgsstad inte kan bättre. Kustremsan är ju ganska lång så någon liten riktig ställplats kunde de ju fixa? 😕

Snart, snart så ses vi på vägarna 🛣 eller i någon mysig hamn 🗺 eller annat lugnt husbilsläge 🚍🚲🚲🏕

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vårryktena går…

 1. Matts Torebring skriver:

  Vi kan inte göra någon önskelista i år. Väntan på nya bilen är lång. Vi får leta upp lite weekendpaket och ta lilla bilen.

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja den som väntar på något gott, 😅 men ibland det bli liiite väl lång väntan. Hoppas ni fått besked att de kan hålla leveranstiden, då kan utflykter med lilla bilen hjälpa på vägen. 🚙🏩

 2. husisblogg skriver:

  Ägarna följer er blogg och ser om ni avslöjar några danska guldkorn. Det går nämnligen rykte att jag ska få åka till Danmark i sommar.

 3. FREEDOMtravel skriver:

  Vi börjar också prata om när vi ska hämta husbilen. Om den nu är lagad ännu!? Ska ringa verkstan snart … (Vill dock att vintern försvinner först eftersom vi inte har vinterdäck på den)

 4. Kors och Tvärs skriver:

  Ja snart är det dags och jag längtar! Ett par helger till med lite annat, men sen så….!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s