Sista dagarna i Tyskland…

Vi backar till Schwerin…

Eller först måste jag berätta varför jag inte kunna uppdatera min resa här…första tackar vi Telia och deras en vecka i Europa 😬😟🤔 en vecka Ja men när potten är slut så kan man inte påbörja en ny vecka!?! Jo om man har mobil och inte en router som vi så kan man skicka sms och för 99kr få några hundra MB… Så för vår del så behövdes det internet för att kunna koppla upp oss på Telias mina sidor och kontrollera varför routern inte fungerade längre. Men vi hade ju inte internet! 😫😖😩 och när vi väl kopplat upp oss så kunde vi inte köpa ny vecka för den förra pågick ännu, men med noll i potten 🤔🙄

Sen försökte vi hitta internet, Mc Donalds (vi har numera svarta och blåa ölglas à la coca Cola 🙄😂) here we come 😂 Men när det blev för populärt även där så räckte inte ens det till för att ladda upp bilderna på bloggen 😟🙃

Så Schwerin och de två milen min familj cyklade…

Ett helt underbart område, absolut värt ett besök och kommer att besökas av oss igen. Men de där två milen på korta 🚲 rundan blev 34 varma kilometer. Hon på turistbyrån hade nog inte testat själv eller kollat sträckan. Den långa skulle vara typ fyra men troligen närmare sex…och man skulle inte behöva karta…😶

Min familj hade två flaskor vatten med var och hade köpt med sig jordgubbar och skulle hitta fika på vägen… Ingen fika blev det (eller fanns det inte, mesta fler åkrar och backar) och allt vatten och alla gubbar tog slut 😁☀️🚲🚲😎

Besök på sagoslottet fick bli till annan gång…

Igår fortsatte färden till sista shoppingmålet…Lubeck. 

Mig lämnade de en tre kilometer utanför centrum på ställplatsen för att själva cykla till stan för en skön dag. De shoppade, två hela stora papperskassar, och de satt på kafé och restauranger och bara hade semester tills det började små dugga… När de nådde mig var de och allt de shoppat dyngsura…😂😂😂(stora hål i påsarna varav en tom gick i bitar och ramlade av pakethållaren på vägen 😭) någon hade öppnat kranen precis ovanför huvudet på dem. Här duggade det bara 😁😂

Idag for vi vidare till de vuxnas ”Ullared” för lite påfyllning till deras ”vinkällare” där hemma 🙈

Imorgon badar vi i Danmark 😁

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s