Och de badade på midsommarafton 

Nattens stormar och åskregn kunde vi varit utan! Himlen lös ständigt vit av alla blixtrar och det konstanta mullrandet höll min familj vaken hela natten. Vet inte vilket som var värst säger hon, gårdagens studenter i aabenraa eller åskan i natt, båda har hållit på till runt fem på morgonen. Fast i åskan var hon nog mer rädd, det var i alla fall jag! 😰

Idag står vi kvar i Skaelskör och firar midsommar eller vanlig fredag som danskarna. 😊

Sen frukost, promenad i ”stan”, färska fisk”bollar” till lunch från hamnen, cykeltur runt stan och ut till Kobaek Strand för bad. Hörde jag rätt? Ja min familj badade i havet idag och tyckte det var ok. 😳

Sedan cyklade de vidare tillbaka till mig genom skog, myrmark, sädesfält, körsbärsodlingar och villaområden. Därefter har de suttit och njutit av solen och värmen, grillat och planerat för morgondagen. 🚍☀️😊

Detta inlägg publicerades i Danmark, Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s