God morgon Halmstad

Äntligen, äntligen fick jag komma ut på äventyr igen. 

Planen var Halmstad och någon av småbåtshamnarna. Och äntligen skulle de träffa Nilla och Micke, som de känner via en av bloggarna som hon följer. 

Vi lämnade hemmet i kvällssol och kom fram precis innan mörkret lade sig. Jag hann bara installera mig och där lämnade de mig för ett besök hos Adria, min nya HB kompis… Bara de inte får griller i huvudet för ny HB så att jag blir utbytt…😳 

 Det är vackert här i Halmstads småbåtshamn även på hösten. Några båtar är kvar i vattnet, men det pågår febril aktivitet på land för att ta upp och ställa båtarna i vinterförvaring. Vilket ger mig en hint om att jag nog snart oxå får vintertäcket på…

Men nu njuter vi av hösten i Halmstad 😊 

 

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till God morgon Halmstad

  1. NillaS skriver:

    God morgon 😊 jätteroligt att äntligen träffas på riktigt

  2. Kors och Tvärs skriver:

    Det har varit riktigt härliga höstdagar att njuta av och ni ser ju ut att haft det härligt
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s