Vi kör norrut…

kvällen avslutades med uppehåll 😁 Ja det har mest regnat i två dagar men vad gör det när man kan gå in och ut ur affärer… Dock var ju gårdagen tilltänkt till cykling…🚲 🚲

  Och visst cyklades det, nästan 3 mil totalt runt i Hamburg, men de hann oxå med lite till shopping, café besök och portugisisk restaurang besök 😋

  Idag var det då dax för att styra mig norrut igen… Vi har åkt nästan 20 mil landsväg och undvikit motorvägen helt. Men vad de kör tyskarna(!) helt galna omkörningar, där vi vid ett tillfälle fick panikbromsa och mötande lastbilen blinkade med ljusen för att bilen, som fått för sig på 50-väg att göra en hysterisk omkörning, skulle flytta på sig. En hängde sig på tutan, en körde om vid heldraget…vi har vid flera tillfällen idag trott att vi haft fel på något(?) Felet var att vi följde hastighetsskyltarna 😳 och det har varit griniga nordtyskar på vägarna. 😖

  Nu är vi i norra Tyskland eller nästan i Danmark 😊 och sitter på en fin ställplats i Friedrichstadt och inväntar att stormarna skall bedarra💨💨…de har följt oss hela vägen ☁️ och vi hoppades hinna hit någon timme före, men icke, han blev blöt idag igen 💦☔️💦😂 

 

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s