Nedräkning pågår… Två arbetsdagar kvar

jag är servad, har fått nya fina däck 😄 och längtar efter våra äventyr 😎🚍🚲☀️

Min familj tillbringade förra helgen i Volvo ocean race tecken och lade inte en enda tanke på mig… 

 Idag har jag fått nybäddade sängar och en massa kläder och toalettartiklar har fyllts på, är jag färdig nu? Ja bara lite fix imorgon, cyklar och vatten och mat in i kylskåpet…kan vi åka då?  

 Nej för imorgon skall min ägarinna arbeta och måndagen är oxå arbetsdag… Det är nåt som kallas bokslut som pågår och då kan man tydligen inte åka iväg 😳

Jag får väl stå här och njuta av blommorna i trädgården tills hon behagar att vara färdig med sitt jobb, som om det kan vara viktigare än att åka på semester? 

 Vi skall i alla fall åka söderut till Mosel med min nyvunna vän defflethen 😋💓 sedan så är det prat om Brugge i Belgien och Hollands västkust. Så vi får väl se vart vi hamnar och hur jag kan uppdatera er om våra äventyr för inte har de bestämt hur de skall göra med internet heller 😁 för många länder tydligen och ingen vet om Telias erbjudande om semestervecka Europa funkar i min router!😖

(Tydligen så funkar det inte att lägga till foton idag via appen, jag blir bara utkastad😟……😂😂min ägarinna hon kan, hon skrev på paddan o laddade sedan upp mina foton via mobilen 😂😂)

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s