Snart är det helg igen…vart finns solen då

vad är det som gör att man så fort man kommit hem börjar planera för nästa resa? Vad är det som gör att man längtar ut när man har ett fint hem och en underbar säng att sova i?

Såhär funderar min familj på sina tankar och suget som drar dem ut med mig så snart de bara kan… Och min nya deffleths kompis har visst fått samma grepp om sin familj eftersom våra familjer redan planerar för kommande helgen igen. 

Vart har vi solen…vad säger foreca…yr…yahoo…klart.se… det finns inte nog med appar eller skall kanske säga att den perfekta husbilsplaneringsappen har ännu inte uppfunnits. Den skulle i så fall ha en karta där man valde en viss region och man kunde se hur vädret skulle vara just där. Eller finns den? Skicka den i så fall till min familj 😂 

 

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snart är det helg igen…vart finns solen då

  1. Matts Torebring skriver:

    Solen finns inte hos oss heller idag. Bara åska och skyfall. Ha det så bra ni kan

  2. Matts Torebring skriver:

    Vad trevligt, här kommer lite tips: Ni kan bo på ställplatsen på Eksjö Camping och ha 700 meter att gå in till Norra Storgatan, de gamla trähusen och museet i slutet av gatan. Ni kan bo på Lyckarps ställplats, några km öster om Eksjö mot Vimmerby och ha gångavstånd till ljusboden i Hult. Vidare är Skurugata & Skuruhatt 8 km öster om Eksjö sevärt. Ni hittar alla platserna på min blogg. En räksmörgås på Stalpets vattenfall i Aneby eller en på Grännaberget i Gränna sitter inte fel det heller. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s