E det påsk snart…?

här står jag med kappan på… Det blir bara varmare och soligare ute, men min kappa har inte åkt av ännu, för de hinner inte…

Hörde att det var konståkningstävling i helgen ute på Tjörn, SM i Konståkningens lagtävling – syncro SM. Både de små och stora tävlade under hela helgen och där var min ägarinna med familjens (fd) isprinsessa…Och denna helgen är det tydligen förberedelser inför 50-års kalas i huset. Tror ni att jag blir av med kappan då 😛

Men de hinner visst med annat oxå! Göteborgsbesök bara sådär!Men renoveringarna i huset verkar de vara klara med. Tom jag kan njuta lite av det här ute 😉Jaha då är det väl bara att vänta… Kanske åker kappan av till helgen som kommer 😄

Solig vår till er alla!

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s