Fredag kväll i Ullared

Hur hamnade jag här?
Nu åker vi sa hon direkt när hon kom hem. Ja det var bara några snabba vändor ut och in, andra skor, lite mjölk och kaffe i påsen och sen drog vi iväg. Eller sen rattade hon ut mig på motorvägen söderut.
Förra helgen pratades det om Köpenhamn och vackert väder, så jag satte mig i viloläge för att puttra på i 90 bakom alla södergående lastbilarna på E6…
Efter en stund så skulle hon svänga av vägen mot Ullared och jag förstod ingenting!?!

Väl framme vid Gekås i Ullared fick jag stanna på en numera ny husbilsparkering uppe i backen tillsammans med ett 30 tal andra husbilar. Och där försvann min familj för några timmar…
Mätta och belåtna kom de tillbaka med böcker, sladdar, ‘torrbollar’ till mig och en del hushållsartiklar, frukost och 20 galgar (?). Jaha tänkte jag, vart skall vi nu då?

Hon styrde mig tillbaka mot Varberg och man hade tydligen bestämt att övernattningen skulle ske på Apelvikens ställplats. Men där var fullt! Klockan 21:30 en fredag sent i september och inte en ledig plats… Vad gör vi nu?

Ingen ro ingen vila, vi styrde mig tillbaka mot inlandet och Grimeton och Dagsås och strax därefter kommer man fram till vårt favoritställe från vår premiärtur i våras; Öströö fårfarm 🙂 mitt i Åkullabokskogar.

Här står vi nu och njuter av lugnet bland bokskogen. Det är tyst, det är mörkt och det är mysigt i månskenet 🙂

20130921-101951.jpg

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s