Om vädret får styra

Åskan väckte oss tidigt idag. Det var inte bara muller som igår utan nu small det som om träden bröts. Skogen doftade av tall och svamp som på hösten och hela himlen var svart och grå.
Mina ägare snurrade runt i sängen en stund och tittade sedan på varandra och sa ”ska vi dra?” Han la till ”jag bjuder på frukost i Karlstad” och sen styrde de mig söderut.

Efter några mil lugnade regnet sig och till slut i Molkom ansågs vädret vara bra nog (full solsken från nästan blå himmel) för frukost.

Efter frukost fortsatte vi till Karlstad eftersom mina människor ville ha lite statsliv efter dagarna i skogarna. Jag blev parkerad vid Mariebergskogens parkering och de drog in mot stan på sina cyklar. Det blev ingen lång resa idag, bara 10 mil, men vem orkar köra i 27 grader?

20130727-105316.jpg

Tro det eller ej men de kom tillbaka med mat till kylen och shopping påsar. Vi får väl hoppas att ingen vill väga oss på vägen hem för nu börjar det bli tungt…

Nu på kvällen blev alla sittande ute vid vattnet med de andra husbilsfolket, så ingen kom ihåg att fotografera åt mig. Jag får väl väcka någon tidigt imorgon bara för att be dem ladda upp lite bilder 😉

20130727-105433.jpg

Och några bilder fick jag :)… Nu kör vi vidare söderut…

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s