Juni i Sverige – Kallt

Dax att rulla några mil igen…
De äldre husbilsägarna, i alla fall av den manliga sorten och även de på gatan tittar så på oss när vi kommer, undrar om det är för att det är en kvinna vid ratten eller för att vi är en så där 20år yngre än de flesta vi mött??? 😉

Nu har jag tagit min familj till Vadstena och alla dess historiska sevärdheter.
I Vadstena kan man besöka heliga Birgittas kloster och kyrka. Inne i den gamla vackra kyrkan finns hennes reliker, samt man kan gå en våning ner och se hur munkarna och nunnorna fick sitta i stenbås på varsin sida av väggen om de skulle talas vid.

Så här fint bor jag idag 🙂
Det är inte alla förunnat att bo på en bakgård till slottet!

20130622-174912.jpg

Sommaren tog slut på riktig idag även om min visare visar 17 grader, så ser alla ut att frysa och paltar på sig alla kläder de har. Så nu har min familj bestämt sig för en mysig inne kväll med mig 😉
Vi står uppställda på husbils-ställplats i hamnen bakom slottet.
Gissa vilken nos som är min?

20130622-175347.jpg

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s