Hur långt orkar en valp åka 🤔

Ja så långt som valpen skulle orka åka, skulle jag få ta min familj…mmmm… två mil har gått bra i sömnläge från motorstart till stopp.

Allt packades in…ja mina ägare glömde en hel del av sina saker, hade ju annat som skulle packas in hos mig denna gången som var viktigare… Premiärturen skulle gå mot Skåne i etapper…

Min valp hade sin egna plats i ett tryggt litet hörn i min soffa. Min ägare startade mina motorer…valpen…somnade inte utan gnällde efter matte 😥 Vi kör sa hon, han brukar somna och till slut gjorde han det lagom till motorvägen 🙄 Sen satt han där och glodde över bordet tills han var på väg upp på bordet, skrikandes som en gris 😅😂 STANNA! Och det gjorde jag, valpen bytte plats och vi rullade vidare 😅

Med lunch stopp i Falkenberg och kisse / kaffepaus på hallandsåsen, nådde vi Höganäs vid 15-tiden. En lycklig valp sprang ut på gräset. Men vad världen är stor och farlig. Går de längre än 100m från mig gnäller han och vill tillbaka.

Eftersom det är kisspaus på natten och morgon toa och mat vid sju, så är nu mina ägare bland de första upp på morgonen. I morse hade hon dock sällskap av en manlig hundägare som sprang efter sin hund runt Ställplatsen i kalsongerna 🙈🤭😂

De tidiga mornarna för vår del betyder att vi var på väg redan vid 9:30 efter lång frukost, lite sitt-träning och alla morgon bestyr. Söderut… Skanör nästa.

Det blev första doppet i havet för valpen och han tycke det var roligt, skönt och läsligt med allt det stora på en och samma gång.

Sedan slocknade han som ett ljus i mitt garage i skuggan, hon satte sig tillrätta i solen med sin bok och han tog en egen paus.

En äldre dam ramlade på sin cykel och min ägarinna försåg familjen med sårtvätt och plåster som en vänlig gest. Lite senare kom damens svärdotter med en flaska bubbel som tack ❤️

Mina ägare tog en liten promenad runt i hamnen, men det blev inte längre än så. Varmt och läskigt stort 😳🐶😅😂

Skanör är ett fint semesterparadis, Ställplatsen är ok för en natt men man skulle säkert ha det bättre på något annat ställe och kunde cykla hit till hamnen istället. Det kan inte mina ägare just nu så det fick bli en grusparkerings övernattning för 300 kr 😳

Meden tysk på mindre än en meters avstånd…

Det är vackert så det nästan gör ont.

Ställplatsens läge är perfekt, solnedgången är underbar. Det kanske blir Skanör fler gånger…

Vi hoppas att denna vecka skall bli en skön sista semestervecka, men med en valp kanske det inte blir så mycket skrivet i min blogg, de verkar lite trötta mina ägare 😉😂

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s